image image
Bezoek het Blog van PLMConsult Discussieer met PLMConsult op het Blog
Laatste Blog:  The impact of Kraljic on your  Teamcenter Implementation  
Lees het hele verhaal
Het uitgangspunt van PLMConsult Het uitgangspunt van PLMConsult voor haar diensten is uw probleem en hoe dit in eerste instantie organisatorisch kan worden opgelost. Lees het hele verhaal

PLMConsult biedt diensten aan op het gebied van Teamcenter Reports

Veel bedrijven die Teamcenter gebruiken willen diverse ad-hoc reports vanuit Teamcenter in MS-Excel gaan uitvoeren. Dit heeft als voordeel dat met behulp van de krachtige MS-Excel functies allerlei rapportages kunnen worden uitgevoerd.  Voorbeelden hiervan zijn:

  • Single Level BOM
  • Multi Level BOM
  • Quantity Overview

 

Nu heeft Teamcenter de mogelijkheid om vanuit de Structure Manager (PSE) exports te maken  naar Excel.  Het nadeel hiervan is echter dat er nog teveel  handmatige aanpassingen moeten worden gedaan binnen MS-Excel. Daarnaast heeft de eindgebruiker de mogelijkheid zijn eigen indelingen van de kolommen aan te passen binnen de Structure Manager. Dit heeft als gevolg dat er informatie kan ontbreken of dat de kolom indeling niet overeenkomt met het gewenste resultaat.

Natuurlijk biedt Teamcenter voor dit probleem ook een goede oplossing: De Report Builder.

Hierbij wordt gebruik gemaakt van PLMXML Export  voor het exporteren van de benodigde data en van Stylesheets voor het bepalen van de lay-Out. Deze tools bieden veel mogelijkheden, maar daar ligt ook net het probleem. Indien je dit niet regelmatig doet, kost het veel tijd en inspanning.

PLMConsult biedt nu deze diensten aan tegen zeer concurrerende tarieven.  

Hoe kan PLMConsult dit tegen concurrerende tarieven aanbieden?

  • Wij maken gebruik van mensen die dit soort activiteiten met grote regelmaat uitvoeren
  • Wij werken samen met bedrijven uit India, welke deze activiteiten tegen sterk gereduceerde tarieven kunnen  uitvoeren.

 

Interesse?

Stuur een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel hem op nummer  06 16 05 48 56

Hoofdcategorie: Nieuws