image image
Bezoek het Blog van PLMConsult Discussieer met PLMConsult op het Blog
Laatste Blog:  The impact of Kraljic on your  Teamcenter Implementation  
Lees het hele verhaal
Het uitgangspunt van PLMConsult Het uitgangspunt van PLMConsult voor haar diensten is uw probleem en hoe dit in eerste instantie organisatorisch kan worden opgelost. Lees het hele verhaal

Nieuwe Industry Catalyst Series van Siemens PLM Software zorgt voor snellere ROI

Nieuwe oplossing verhoogt waarde PLM, versnelt return of investment (ROI) en maakt adoptie nieuwe technologieën sneller mogelijk

Siemens PLM Software introduceert met de Industry Catalyst Series™ offerings een nieuw aanbod industrie-specifieke oplossingen. Dit is bekend gemaakt tijdens de jaarlijkse PLM Software Analyst Conferentie in Boston. De Industry Catalyst Series bieden een voorverpakte combinatie van best practices uit een bepaalde sector, templates en software.

Het totaalpakket is gericht op het versnellen van de implementatie van PLM-software en op het afstemmen van het systeem om te voldoen aan de industrie-specifieke behoeften. De Industry Catalyst Series zorgt niet alleen voor een hoger  totaal rendement van de PLM investering, maar ook dat de ROI sneller wordt gerealiseerd. De voorverpakte oplossing maakt het mogelijk om effectiever en eenvoudiger de nieuwste PLM technologie te adopteren en om er meer voordeel uit te halen. De Industry Catalyst Series werken in combinatie met één of meer producten van Siemens PLM Software en – in lijn met onze open strategie – in combinatie met onze ‘third party’ PLM oplossingen.

De laatste jaren hebben de meeste organisaties PLM technologie gebruikt om de productiviteit en efficiëntie te verhogen. Veel organisaties hebben moeite met het implementeren van een volledige PLM oplossing of met het adopteren van de meest recente technologie in de bestaande PLM systemen. Dit komt vaak voort uit de bezorgdheid over de kosten en de verstoringen van de bedrijfsprocessen wanneer de standaard PLM technologie wordt aangepast aan specifieke processen, datastructuren en de workflow.

De Industry Catalyst Series minimaliseren die verstoring door een op maat gemaakte implementatie per industrie te leveren. Zoals de naam doet vermoeden, werkt elke individuele Industry Catalyst Serie als een sectorspecifieke katalysator om de PLM implementatie te versnellen. Dit gebeurt door middel van drie componenten: 
• Industry Best Practices – een set van digitale handleidingen en templates die functioneert als voorbeeld over de gehele product levenscyclus in een bepaalde bedrijfstak. 
• Deployment Accelerators – een set van industrie-specifieke aanbevelingen voor productkeuzes, beslissingen over het ontwerp van het systeem, configuratieprocedures en best practices voor de implementatie. 
• Open and Configurable Industry Solution Component – softwareonderdelen die het implementatieteam helpen om het uiterlijk en het gedrag van een Siemens PLM product te bepalen, zonder de noodzaak om de software te herprogrammeren.

In de aankomende maanden worden de individuele Industry Catalyst Series aangekondigd voor diverse sectoren, waaronder de automotive, elektronica, consumentenproducten, marine, energie, machinebouw, medische apparatuur en de vliegtuigbouw. Naast het ondersteunen van multi-vendor PLM omgevingen, werken de Industry Catalyst Series naadloos  met Siemens PLM Software oplossingen zoals NX, Teamcenter, Tecnomatix en LMS software.

Meer informatie over de Industry Catalyst Series is hier te vinden.

Hoofdcategorie: Nieuws